TRANSFORMERANDE START 
 – Dörröppnaren till din medvetandeutveckling – 

Starta transformationen av dig själv, ditt liv och ditt ledarskap

 

NÄSTA programstart

29 april 2021
9 September 2021

 

Transformerande Start öppnar dörren för din medvetandeutveckling. För din vertikala utveckling. Du kommer att lära känna dig själv och utveckla ditt medvetna agerande genom fördjupande introduktioner av forskningsfälten vuxenutvecklingspsykologi, relationell gestaltpsykologi, positiv psykologi och neurovetenskap. För att kunna leva och leda i vår komplexa, föränderliga nutid behöver vi skifta vårt medvetande till en högre nivå. Transformerande Start ger dig just detta.

Ju mer osäker och snabbföränderlig din omvärld är desto stabilare behöver du stå i dig själv. Genom att utveckla dig själv bygger du stabilitet för framtiden. Och det fina är att det nu finns belägg för att  när du skiftar för att nå din fulla individuella potential utvecklar du även de mentala och emotionella förmågor som är de egenskaper som krävs för ett framgångsrikt ledarskap – av dig själv, ditt liv och din omgivning. Historiskt har de som satsat i nedgång varit de som kommit ut som vinnare. 

Leda och leva fullt ut – på 6 tillfällen à 3 timmar? Really?

Så… vad kan man vänta sig på bara 6 tillfällen? Blir det så transformerande, kan man undra…? Vi brukar säga såhär: Om du är primad, redo, bara behöver en liten puff, för att du någonstans närt en högre medvetandenivå under ett tag… DÅ kan dessa 6 tillfällen ta dig långt. Göra stor skillnad för dig personligen, för ditt liv och för din karriär. Är du inte riktigt där än kommer dessa 6 tillfällen att ge dig massor av insikter och verktyg att jobba vidare med, och korta din resa dit.
Så ja, 6 tillfällen kan vara transformerande. I minsta fall är det en djupt utvecklande upplevelse.

“Transformerande Start är en ‘kick ass’ crash course för dig som är redo att vakna upp och växa upp.”

Vertikal utveckling handlar om att skifta till högre nivåer av medvetande. Att bryta sig ur det konventionella, in i det postkonventionella. Att verkligen komma ”outside the box”.

Vertikal utveckling breddar perspektiv, möjliggör att se mer av dynamiken i systemet och katalysera nya “aha’s”. Nya insikter. Nya lösningar. Vertikal utveckling öppnar upp för nya möjligheter till transformation och genombrott. För att skapa den verklighet du vill se.

Vi kommer att leda dig igenom en transformerande process där du får alla de viktigaste nycklarna för att leda dig själv till en mer harmonisk tillvaro, ett mer balanserat, glädjefyllt och meningsfullt liv och ett effektivare ledarskap. 

Under 6 veckor ger vi dig möjligheten att fullt ut fokusera på att förstå och lära känna den enda person du kommer att tillbringa resten av ditt liv med – dig själv. Ta reda på vart du ska och varför. Upptäck kraften i att skapa utifrån styrka, lust och motivation istället för prestation. Hitta din väg för att hela tiden medvetet utvecklas i din önskade riktning. Ta detta unika tillfälle att bli ditt bästa jag.

Vad säger våra deltagare?
"En väldigt stark upplevelse. Jag har fått insikter som hjälper mig att bättre förstå mig själv, varför jag agerar som jag gör och hur jag påverkar och påverkas av min omgivning. Men också hur jag konkret kan påverka hur jag är framåt, att vara mer i linje med vem jag egentligen är, att vara autentisk i större utsträckning och den enorma kraften i detta. Tacksam!"
- Patrik, Affärsutvecklare & Meditationslärare
"Att blanda överblick av de vassaste verktygen från vetenskapen om personlig utveckling med miniworkshops i både stort och litet format med andra sköna människor, klart det blir grymt bra!"
- Patrik, VD
"Transformerande start är så mycket mer än vad jag hade kunnat förvänta mig av ett program. Jag trodde inte att jag skulle hinna utvecklas så mycket under 6 tillfällen men oj oj oj!"
"Transformerande start är ett program som har stärkt både mitt självledarskap och min egen möjlighet till ledarskap i vidare bemärkelse. Genom att lära känna mig själv och mina handlingsmönster bättre har programmet lagt en bra grund för att accelerera min personliga utveckling och min påverkanskraft. Programmet är livfullt, interaktivt, djupgående och i korthet helt fantastiskt! "
- Olof, Verksamhetsutvecklare
Snittbetyg: 9,5 (av 10)
NPS: 94

Under programmet jobbar vi med att:

  • Att upptäcka och integrera de vertikala utvecklingspsykologiska perspektiven i dig själv för djupare läkning och transformation.
  • Förstå hur vuxna människor utvecklas psykologiskt för att bättre förstå och möta andra i dialog och samskapa kraft i en gemensam riktning.
  • Hitta din inre ledare och utveckla dina medfödda ledarförmågor och ditt mod.
  • Hitta modet och kraften i dig själv, för att frigöra dig från beroendet av andras gillande och skapa din egen lycka och väg framåt.
  • Börja utveckla din kognitiva, emotionella, fysiska och spirituella intelligens.
  • Formulera ditt syfte och kommunicera de skiften du vill se hända.

 

Så här går det till

Programmet ges över videomötesplattformen Zoom. Under 3 timmar, 09:00 – 12:00.

Varje tillfälle centrerar kring ett av de 6 utvecklingsstadier som vi går igenom. Du får ta del av både teori och övningar, i en beprövat effektiv mix.

Vi arbetar med verktyg som meditation, självreflektion och gruppdialog för att förstärka och integrera insikter och lärdomar. Kombinationen av egen reflektion, att dela egna insikter och få ta del av andras perspektiv möjliggör ett fördjupat lärande som accelererar din utveckling.

Emellan tillfällena kommer du att få övningar och reflektioner för att fördjupa och integrera lärdomar och förankra insikter och vanor i din vardag. 

Efter programmet har du med dig kunskap, verktyg och metoder för att kunna jobba vidare på egen hand. Resan slutar inte här. Den börjar här!

 

Våra program bygger på, och kombinerar forskning från domänerna vuxenutvecklingspsykologi, relationell gestaltpsykologi, hållbar social förändring, neurovetenskap. Det är vi ensamma om i världen, enligt de ledande forskare i USA och England som vi samarbetar med.

Programdatum:
Januaristarten: 28/1,  4/2,  11/2,  25/2,  11/3,  18/3
Aprilstarten: 29/4,  6/5,  20/5,  27/5,  10/6,  17/6
Septemberstarten: 2/9, 9/9, 16/9, 30/9, 7/10, 14/10

Dagarna i översikt:

1 – Expanding Consciousness

The Opportunist, Power of intentions, Intention-Action-Reflection-Learning, Contracting

2 – Expanding Presence

The Diplomat, Circle of Impact, Insourcing/Outsourcing, Normer/Värderingar

3 – Expanding Self

The Expert, Värderingar, Emotional Capital

4 – Expanding Fulfillment

The Achiever, the Power of Purpose, Life Purpose, Aspirations

5 – Expanding Range

The Redefining, Dina Sabotörer, Din Kapten

6 – Expanding Into The New

The Transforming, Self-Others-System, 1a, 2a 3e, 4e persons perspektiv,
Från insikt till handling

ÄR DU PÅ?

Vill du ta chansen att utveckla dig själv, ditt liv och ditt ledarskap?

Här anmäler du dig till våra kommande program!

Program 2021
Start 29 april & 2 September

För oss är priset inte en fix parameter. Vi vill nå så många som möljigt.
Det är det viktiga!
Känner du att du ska delta är det viktigare för oss att möta dig så att du kan det.
Kan du betala fullt är det fantastiskt. Det ÄR värt det.
Och även fullpris är billigt givet innehållet.
Men kan du inte det så hör av dig. Så länge helheten går ihop så löser vi det.

Pris för privatpersoner är 
9,900 kr inkl. moms

...och vi har alltid några plaster för 5,400 när ekonomin inte riktigt finns.

Vi har även ett par platser nästan gratis till dig utan inkomst, är pensionär eller student.

Pris för företag är
14,900 kr exkl. moms 

...och vi företagare som betalar mindre, när ekonomin inte riktigt finns.

Hör av dig, så hittar vi en lösning.

Into The New utvecklar ledarskap och organisation för framtiden.

Med djup förankring i forskning kring agil- och tealorganisering, det ledarskap som krävs för vår VUCA värld och hur detta kopplar till ledar- och utvecklingspsykologi skapar vi bara sådant som ännu inte finns. 

För att vi behöver ett nytt ledarskap. Och för att nå nya resultat behöver vi agera på nya sätt.

Vill du vara med och satsa nu för att bygga framtiden med oss?

NIKLAS, KARIN & JESSICA